Biolur

 

Bergara.

Nekazaritza ekologikoa, kontsumo-taldeak, eskola-jantokiak,tailerrak, proiektuen kudeaketa, sentsibilizazio-kanpainak eta azoketan parte hartzea.

  • Bitartekariak saihestea elikagaien merkaturatzean.
  • Baserri jasangarriak sortzea.
  • Nekazaritza ekologikoa sustatzea.
  • Sasoiko eta bertoko produktuekin lan egitea.
  • Ikastetxeetara elikadura ekologikoa, osasuntsua eta sasoikoa eramatea.
  • Ekoizleen eta kontsumitzaileen arteko aliantzak sortzea.
  • Baserri jasangarriak sortzea.

 

 

Bergara.

Agricultura ecológica, grupos de consumo, comedores escolares, talleres, gestión de proyectos, campañas de sensibilización y participación en ferias.

  • Evitar intermediarios en la comercialización de alimentos
  • Trabajar con productos locales y de temporada.
  • Trasladar a los colegios una alimentación ecológica, sana y de temporada.
  • Sensibilizar a la población respecto a los beneficios de la agricultura ecológica y local.
  • Crear alianzas entre productores y productoras y personas consumidoras.
  • Crear baserris sostenibles.

Comments are closed.